základní část, 11. kolo
04.11.2012 16:30 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

NAC Breda - RKC Waalwijk 2:1

Breda zvládla domácí utkání a na konto si připsala cenné tři body díky těsnému vítězství 2:1 nad Waalwijkem.

Utkání začalo pěkně zostra. Hned v úvodu se totiž Waalwijk dostal do výborné šance. Již ve 2. minutě se k míči dostal Chevalier a parádní individuální akcí překonal domácího brankáře, čímž poslal hostující celek do velmi brzkého vedení.

Breda poté zabrala a pomalu srovnávala poměr sil na hřišti. V tu chvíli přišla na řadu 24. minuta. V té se sám do trháku dostal domácí Verbeek. Samostatný únik dokázal tento útočící hráč domácích s přehledem proměnit a NAC srovnalo.

Domácí byli na koni a byl to právě Waalwijk, který se teď musel bránit. První poločas se chýlil ke konci a náhle se do vedení dostal domácí celek. Běžela 45. minuta a v ní útok NAC. S první střelou si hostující brankář hravě poradil, avšak odražený míč doběhl Gudejl a snadno dorazil - 2:1.

Breda stihla otočit utkání již během prvního poločasu. Druhý poločas začal opatrně. Oba celky se spíše jen oťukávaly a tak se na hřišti nic zvláštního nedělo. Za zmínku stojí akorát tak akce domácích v 76. minutě, kdy se jeden z útočníků Bredy osamostatnil a sám na Zoeta mohl rozhodnout. Hostující brankář však RKC podržel a hosté zůstali ve hře. Ani jeden z celků však nedokázal nic vymyslet, a tak se výsledek z prvního poločasu přenesl i na konec poločasu číslo dvě.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele