základní část, 4. kolo
01.09.2012 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

NAC Breda - FC Utrecht 1:1

Fotbalisté Bredy nedokázali zvítězit ani ve svém čtvrtém zápas v Eredivisii, a i když se dostali v duelu s Utrechtem do vedení, tak se nakonec musejí spokojit s pouhým bodem. NAC má na kontě pouze dva body a v tabulce jí prozatím patří sedmnácté místo. Naopak Utrecht se s pěti body posunul na desáté místo a prozatím předvádí svůj standard. Nicméně sobotní utkání na vyložené šance příliš bohaté nebylo.

Do první větší šance zápasu se tlačili hosté, jenže Gerndt při samostatném průniku na brankáře Rouwelaara zazmatkoval, míč se mu zamotal mezi nohama a ze stoprocentní příležitosti nakonec nebyla ani střela. Na druhé straně v 7. minutě dokázal zužitkovat svou velkou šanci Alex Schalk a Utrecht musel sklopit hlavu. Nádhernou individuální akci po dlouhém centru zakončil Schalk přímo k tyči a nedal gólmanovi Ruiterpvo žádnou šanci.

První poločas byl v dalším průběhu velice nudný, Breda začal hrát spíše odzadu a soupeř byl v útoku naprosto bezzubý. Teprve po hodině hry se diváci dočkali další větší šance. Hosté mohli srovnat po střele Jakoba Mulengy, jenže jeho pokus se díky teči vykroutil velice těsně mimo tři tyče. Hosté nakonec čtvrthodiny před koncem vytěžili z minima maximum a vybojovali tak cenný bod.

Opět byl u toho Mulenga, který nádherným centrem na zadní tyči našel Alexe Gerndta a ten tentokráte zblízka nezaváhal. Ani jeden celek se pak nepouštěl do žádných šíleností a větší šance se už v zápase neurodily.

Autor: Viktor Sandev / eurofotbal.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele