základní část, 10. kolo
28.10.2012 14:30 CET
6 : 3
(2:1)

Reportáž

Heracles Almelo - SC Heerenveen 6:3

Heracles znovu potvrdil vynikající formu z posledních týdnů a duel s Heerenveenem vyhrál hokejovým výsledkem 6:3. Hlavním hrdinou domácího celku se stal útočník Ninos Gouriye, který zaznamenal hattrick.

Heerenveen vstoupil do dnešního utkání pěkně po hlavě a už ve čtvrté minutě se ujal vedení. Finnbogason chytře našel volného Filipa Djuričiće, který následně už bez problémů dopravil míč do sítě. Heracles pochopitelně toužil okamžitě vyrovnat, ovšem Duarteho dalekonosnou ránu Nordfeldt vyrazil, a tak si musel počkat až do sedmnácté minuty, kdy se nečekanou střelou pod břevno prosadil Ninos Gouriye.

Ve zbytku první půle byli domácí fotbalisté přeci jen o něco aktivnější, ovšem své šance nedokázali využívat. I proto se druhého zásahu dočkali těsně před přestávkou. To se v pádu prosadil útočník Samuel Armenteros.

Po změně stran přišla nečekaná gólová přestřelka, kterou odstartoval už po třech minutách Everton. Heracles hrál v úvodu druhé půle ve velké pohodě, a tak nikoho nepřekvapilo, že zanedlouho přidal i čtvrtý gól. Ten si na své konto připsal útočník Gouriye, který brankáře Nordfeldta zkušeně přeloboval. Heerenveen byl v té době zralý na ručník, přesto se ještě dokázal zmátořit a zásluhou Finnbogasona snížil na 2:4.

Když ovšem hned vzápětí dokonal svůj hattrick Ninos Gouriye, bylo jasné, že žádné drama se konat nebude. Deset minut před koncem sice korigoval opět Afred Finnbogason, poslední slovo však patřilo Heraclesu. V nastaveném čase se po přihrávce Overtooma prosadil Thomas Bruns.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:5

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

tento zapas moze but slusna prestrelka ...Heracles hra doma na umelej trave utocne, hostia maju vpredu Finnbogasona, podporovaneho van La Parrom ci Djuricicom ...3:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele