základní část, 33. kolo
05.05.2013 12:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Heracles Almelo - FC Twente 1:1

Velmi nudné a nepohledné utkání bylo k vidění v Almelu, kde domácí Heracles remizoval s Twente 1:1.

Utkání přitom začalo velmi dobře a útočně. Domácí se na svého soka vrhli hned v úvodu a již v 7. minutě si vybojovali příjemné vedení, když z poloviny hřiště přišla milimetrová přihrávka na rozeběhnutého Brunse. Ten sám před brankářem Plattelem nezaváhal a šikovnou ranou poslal domácí celek do vedení.

Hosté mohli krátce na to srovnat. Gutiérrez vyslal dělovku přímo na branku, ale brankář Van Loo svým zákrokem domácí podržel. Poté přišla na řadu 27. minuta a s ní přímý kop Twente. To rozehrálo signál a náhle se před domácím brankářem objevili tři hráči hostů. Brankář byl bez šance a Leroy Fer snadno srovnal.

To bylo prakticky vše. Utkání se poté hrálo v klidném tempu a ani jeden celek nevymyslel nic zajímavého. Za zmínku ještě stojí samotný závěr, když v 86. minutě mohlo Twente urvat vítězství. Holscher však ve výborné pozici těsně minul. Utkání tak skončilo smírně 1:1.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele