základní část, 2. kolo
18.08.2012 20:45 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
De Kuip, Rotterdam

Reportáž

Feyenoord Rotterdam - SC Heerenveen 1:1

Celkem zajímavý duel byl k vidění v Rotterdamu, kde místní Feyenoord vyzval útočně laděná srdíčka z Heerenveenu.

Utkání začalo lépe pro domácí celek. Ten zaměstnával obranu soupeře zejména vysokými centry. Heerenveen však srdnatě odolával. Ve 23. minutě však musel ruku k dílu přiložit i hostující brankář Nordfeldt. Ten svým skvělým zákrokem zneškodnil hlavičku Mathijsena.

Po půlhodině hry o sobě opět dali vědět domácí. Skvělá kombinace vybídla ke skórování aktivního Cisseho. Jeho střelecký pokus však brankář srdíček zlikvidoval. Ohromná šance pak přišla ve 36. minutě, kdy se po hrubce hostujícího obránce řítili sami na branku Fernandez se Schakenem. Druhý jmenovaný však stoprocentní gólovou šancí pohrdl a střelu do takřka prázdné branky v gól neproměnil.

Hosté se osmělili až ve 44. minutě, kdy z uctivé vzdálenosti napřáhl ke střele Van Anholt. Domácí brankář však perfektní zákrokem vše vyřešil.

Druhý poločas začal opatrně. Oba celky se spíše oťukávaly a čekaly na chyby soupeře. Jedna taková přišla v 72. minutě, když se sám na brankáře hnal hostující Van La Parra. Ten však svou ohromnou šanci nezužitkoval. Důležitý moment však přišel o čtyři minuty později. Za faul na unikajícího hostujícího útočníka uviděl červenou kartu domácí Mathijsen a hosté získali výhodu pokutového kopu. Ten s přehledem proměnil Djuričič a poslal Heerenveen do vedení.

Domácí neměli moc času na odpověď, utkání ale nezabalil a v 84. minutě dokázali i v deseti srovnat krok. Po chybě v obraně hostí se k míči dostal Schaken. Prošel skrze celu obranu a střelou po zemi srovnal na konečných 1:1.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

znovu souhlasím s tipem Eurofotbalu na 0

Reagovat
AjaxFans

1: 2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele