základní část, 20. kolo
27.01.2013 14:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
De Kuip, Rotterdam

Reportáž

Feyenoord Rotterdam - FC Twente 0:0

Sledované utkání mezi Feyenoordem Rotterdam a Twente nepřineslo branku, a tak se oba celky rozešly smírně 0:0.

Domácí celek po pár minutách začal přebírat iniciativu. Do první větší šance se v 15. minutě probojoval po rohovém kopu domácí Immers. K tomu se dostal propadnuvší míč a jeho následná rána skončila na brankáři Michajlovovi.

Feyenoord byl aktivní, ale na další šanci si nejen on musel počkat až na konec prvního poločasu. Psala se 40. minuta a s parádní kombinací přešli domácí až k vápnu soupeře. Perfektní přihrávka poté našla v pokutovém území Vilhenu. Ten však zaskočen takovou možností branku netrefil a celou šanci tak zhatil.

Do druhé poločasu obě mužstva opět vkročila vyrovnaně. Po nějakém čase začal za delší konec tahat hostující tým z Enschede. K dobré šanci se pomalu dostal Tadič. Ten se díky skvělé individuální práci dostal až do střelecké pozice. Bránící Martins Indi však včas zakročil a skluzem Tadičovi míč vyrazil.

Na další šanci si museli fanoušci počkat až do devadesáté minuty. V té se Twente snažilo zlomit utkání ve svůj prospěch. Dorážející Fer však svou šanci v nastaveném čase nedokázal přetavit v branku.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele