základní část, 7. kolo
29.09.2012 19:45 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

FC Utrecht - SBV Vitesse 1:2

Zajímavé utkání bylo k vidění v Utrechtu. Tam zamířilo příjemné překvapení soutěže z Arnhemu. Vitesse se vyhřívá v předních příčkách a ani po dnešku nepůjde níže. SBV v Utrechtu dokázalo zvítězit těsně 2:1.

První poločas toho po fotbalové stránce moc nenabídl, a tak se v klidu šlo do druhého poločasu, který nabídl vše, co bylo potřeba. V 56. minutě se k míči dostal Wilfried. Potáhl míč a přesnou přihrávkou našel Van Ginkela, který s přehledem překonal padajícího brankáře domácích.

Netrvalo dlouho a o pouhé čtyři minuty později bylo v táboře fanoušků Vitesse mnohem veseleji. Krásná souhra Wilfirieda s Reisem nejprve neuspěla, avšak míč se náhle dostat opět na kopačky Wilfrieda a ten šikovnou střelou poslal hostující celek již do dvoubrankového vedení.

O deset minut později však domácí kontrovali. Gerndt našel ve vápně osamoceného Mulengu, který tvrdou ranou pod břevno snížil a vykřesal naději. A byl to právě Mulenga, kdo mohl i srovnat. V 92. minutě si naběhl na centr a parádní hlavičkou mohl stanovit remízový stav. Hostující brankář byl však proti a skvělým zákrokem zajistil vítězství Vitesse 1:2.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
bruchy

Perfektní zápas stálo to zato, to naše derby jsem musel po pár minutách vypnout když si hráči ani neumí hodit aut na dva metry

Reagovat
Sw!fty

škoda, že jsem neviděl ...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem koukal na sestřih a chci se zeptat...Kalas ve Vitesse hraje stopera nebo pravou obranu? Díky

Reagovat
bruchy

Hrával stopera, po příchodu Thea Janssena se přesunul napravo....na stoperu hrál asi lépe...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele