play off o Evropskou ligu - finále - odveta
26.05.2013 12:30 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

FC Utrecht - FC Twente 1:2

V Utrechtu se bude dnes slavit. Skvadra kouče Jana Wouterse zvládla domácí odvetu proti Twente a po třech letech si opět zahraje Evropskou ligu.

Utrecht vstoupil do zápasu s velkým klidem a v průběhu úvodní třetiny zápasu měl hru pevně pod svou kontrolou. Poté si ale vybral slabší chvilku a během pouhých dvou minut přišel o svůj dvoubrankový náskok, který si vypracoval v předchozím vzájemném klání.

Poprvé Twente udeřilo v 34. minutě, kdy z dálky napřáhl Dušan Tadić a krásnou střelou do levé šibenice nedal Ruiterovi šanci. Pro Utrecht představoval obdržený gól velký šok, ovšem hned vzápětí inkasoval další úder. Nacer Chadli to vyzkoušel zpoza vápna a míč umístil do podobného místa jako Tadić.

Hosté následně převzali taktovku hry pevně pod svou kontrolu a svěřence kouče Wouterse očividně přehrávali. Svého tlaku ale nevyužili a na začátku druhé půle z ničeho nic inkasovali, když rychlý protiútok Utrechtu zdárně zakončil Edouard Duplan.

Twente následně pochopitelně vrhlo veškeré své síly do útočení, proti výborně hrající defenzívě soupeře se však prosazovalo jen hodně ztěžka. V největší šanci se ocitl Leroy Fer, který měl před sebou dostatek času i prostoru, jenže střela z první mu nevyšla a skončila vedle.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele