základní část, 4. kolo
02.09.2012 14:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Twente - VVV Venlo 1:0

Domácí favorizované Twente vyzvalo VVV Venlo a všichni očekávali velkolepou jízdu domácího celku. Opak byl však pravdou a Enschede zachraňovalo vítězství až v nastaveném čase.

Utkání začalo přesně podle předpokladů a domácí Twente se ihned hnalo do velké šance. Centr ze strany našel nabíhajícího Bulykina, který však na míč v dobré pozici nedosáhl. Venlo se však nenechalo zahanbit a alespoň vyzkoušelo obranu domácích. Centr z levé strany doletěl až na hlavu Linssena, ten však mířil nad.

S blížícím se koncem poločasu mohli jít do vedení domácí. Odraženým míč se dostal k nohám Castaignose, který okamžitě střílel. Jeho střela však letěla těsně mimo. První poločas branku tedy nepřinesl a otázkou bylo, kdy Twente přetaví svou aktivitu ve vedoucí branku.

Druhý poločas však začal velmi opatrně a až překvapivě se domácí nedostávali do šancí. První velká šance ve druhém dějství přišla až v 71. minutě, když se odražený rohový kop dostal až na kopačky Gutierreze, který skvělou technickou ranou ihned vyzkoušel pozornost hostujícího brankáře. Ten byl připraven a bravůrním zákrokem svůj celek podržel.

Čas utíkal a Twente ne a ne se ujmout vedení. Venlo takřka jenom bránilo. Centr střídal centr, ale nic z toho. Zdálo se, že se oba celky rozejdou smírně, avšak fotbalová spravedlnost přeci jen potvrdila svou existenci. V 92. minutě získali domácí výhodu pokutového kopu. K tomu se postavil Fer a ranou přesně do šibenice zajistil Twente tři body za vítězství 1:0.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Twente je ve vyborne forme... 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
Veselac

jasná 1 i v handicapu 0:1,odvážnější můžou zkusit 0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele