základní část, 19. kolo
19.01.2013 19:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Twente - RKC Waalwijk 0:0

Fotbalisté Twente nedokázali navázat na skvělý úvod sezóny a tentokráte v domácím prostředí získali pouze bod po bezbrankové remíze s Waalwijkem, který bojuje o umístění ve středu tabulky. Twente se sice díky zaváhání PSV prozatím dostalo do čela tabulky a po tomto kole na něm zůstane, ale ostatní protivníci se mohou dotáhnout. Twente mělo opět problémy v ofenzívě a neskórovalo, pro Waalwijk má naopak bod cenu zlata.

Twente tak má na kontě 41 bodů, s tímto utkáním ale určitě spokojeno nebude. Naopak Waalwijk prozatím poskočil na osmé místo s třiadvaceti body. V prvním poločase se nehrálo nijak aktivně a příliš šancí k vidění nebylo, teprve pět minut před koncem se ozvali hosté. Po krásné akci šel sám na brankáře Mihajlova Jozefzoon, ale po obhození ho zablokoval Douglas a ten také následně zabkokoval Brabera.

V samém závěru úvodního dějství se ozvali též domácí, když po rohovém kopu Chadliho hlavičkoval o pár centimetrů vedle Douglas. Ani ve druhém poločase nebyli domácí lepší, a i když měli územní převahu, tak se do žádné velké šance nedostali. Velké možnosti byly k vidění až dvacet minut před koncem a do té první se opět dostali hosté. Po krásném centru Boukhariho chtěl tečovat Lieder, jenže i jeho pokus šel těsně mimo tři tyče.

Domácí se poté snažili více útočit a nechali další mezírky v obranně, kterých mohl Waalwijk využít pět minut před koncem. Tentokráte se do úlohy nahrávače dostal Lieder a poslal míč Boukharimu, kterého ale skvělém zákrokem zastavil brankář Mihajlov. Domácí se stále snažili útočit, ale nedokázali si vytvořit žádnou vážnější možnost a byli v útoku bezzubí, proto darovali outsiderovi cenný bod.

Autor: Viktor Sandev / fctwente.nl

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele