základní část, 8. kolo
07.10.2012 14:30 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

FC Groningen - Feyenoord Rotterdam 2:2

Fotbalisté Feyenoordu nedokázali navázat na dvě předchozí ligová vítězství a tentokráte uhráli na půdě Groningenu pouze bod. Kvůli tomu v tabulce zůstávají na pátém místě se ziskem 14 bodů a opět ztratili v boji o titul cenné korálky. Naopak Groningen potvrdil zlepšující se formu poslední doby a dostal se na osmé místo se ziskem jedenácti bodů, určitě tak myslí na boj o poháry a chce si držet dobrou formu.

Domácí celek navíc vedl 2:1 a dlouho to vypadalo, že nadějný náskok udrží, hosté však nakonec dokázali stav srovnat v poslední minutě utkání. Feyenoord se přitom dostal do vedení již v 9. minutě, kdy se dostal ke střele z deseti metrů a chytrým způsobem obhodil gólmana Luciana i přesto, že už se ocitl ve velkém úhlu. Nicméně domácí celek zbraně nesložil a o tři minuty později se mu podařilo vyrovnat.

Groningen totiž využil své osvědčené zbraně, když se z dvaceti metrů z přímého volného kopu trefil Leandro Bacuna. Hosté se dostali do problémů v 27- minutě, když Kongolo uviděl od rozhodčího druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Další rána je postihla v třetí nastavené minutě prvního poločasu. Gtoningen šel totiž do vedení po krásné akci, na jejímž konci byl Virgil van Dijk.

Po sérii odražených míčů vystřelil Scheet směrem na hostující svatyni a chytrou tečí vsítil gól teprve jednadvacetiletý holandský mladík. V dalším průběhu se zdálo, že Groningen na stánku Euroborg už udrží těsný náskok před oslabeným soupeřem, ten ale ukázal svou sílu a v jediné vážnější akci hostů v druhém dějství srovnal. Po kolmici do vápna se před Lucianem objevil Bruno Martins Indi a nekompromisní střelou ho překonal - 2:2.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Čekám parádní fotbal a hodně gólů TIP : 3:4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele