základní část, 19. kolo
20.01.2013 12:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

FC Groningen - FC Utrecht 0:2

Utrecht dokázal navázat na své vydařené výsledky z podzimu a hned v prvním jarním kole naplno bodoval. Na půdě Groningenu vyhrál 2:0.

Oba celky nabídly divákům v prvním poločase opravdu mizernou podívanou, která nudila od samotného začátku až do konce. Jediný moment, jenž alespoň trochu zaváněl brankou, přišel už ve čtvrté minutě, kdy Andraž Kirm využil ztráty Duplana a z hranice vápna zaměstnal Ruitera tvrdou střelou. To však bylo na hodně dlouhou dobu vše.

Až na začátku druhého dějství dal o sobě vědět opět Kirm, když vyzkoušel pozornost Ruitera dalekonosnou ranou ke vzdálenější tyčce. Utrecht se směrem dopředu trápil, přesto šel v 55. minutě do vedení. Burnet zahrál uvnitř šestnáctky rukou a nařízenou penaltu proměnil střelou k pravé tyči Alexander Gerndt.

Groningen byl sice lepším celkem na hřišti, góly však střílel Utrecht. To se potvrdilo znovu v 65. minutě, kdy překonal Bizota nadvakrát stoper Mike van der Hoorn. Domácí fotbalisté mohli v závěru utkání alespoň snížit, ale ani jednu ze svých dvou šancí nevyužili.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Utrecht taky bez nejlepsiho strelce Mulengy! ten je na APN

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

lenze zelenobieli su v utoku slabucki ...tam by som tolko golov nevidel ...mozno historicky opakovane 1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele