základní část, 26. kolo
09.03.2013 20:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

AZ Alkmaar - ADO Den Haag 1:1

Alkmaar je v krizi a je jasné, že letos bude bojovat spíše o záchranu. V domácím utkání nedokázal v důležitém zápase vyhrát a s Den Haagem pouze remizoval 1:1.

Utkání samotné toho moc nenabídlo, a tak zejména domácí diváci museli být po skončení duelu velmi zklamaní. Přitom začátek duelu sliboval zajímavou podívanou. Hned od úvodu se hostující Den Haag vrhl do útoku a zkoušel vstřelit co nejrychlejší branku. První větší šance přišla v 11. minutě, když ze středu hřiště přišla přesná přihrávka za obranu na nabíhajícího van Duinena. Ten sám před brankářem Alvaradem nezaváhal a jemným obloučkem jej překonal.

Hosté tedy vedli a na tahu byli domácí. Ti nechtěli ztratit další zápas a ihned začali pracovat na vyrovnání. To se jim povedlo skoro o čtvrt hodiny později. V běžící 25. minutě vyústil velký tlak AZ v centr aktivního Beerense. Na ten si skvěle naběhl osamocený Viktor Elm a přesnou ranou s přehledem překonal de Swarta.

První poločas toho poté moc nenabídl. Na řadě tak byl poločas číslo dvě. V tom se toho bohužel moc neudálo. Za zmínku však stojí akce z 55. minuty. V té domácí Berghuis fauloval těsně před pokutovým územím a Den Haag tak zahrával standardku z velmi zajímavé pozice. Následný střelecký pokus však letěl mimo a skóre se neměnilo. Stav 1:1 tak vydržel až do konce.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele