základní část, 23. kolo
17.02.2013 14:30 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

ADO Den Haag - SC Heerenveen 2:1

Den Haag doma přivítal trápící se Heerenveen. Hosté v tomto utkání jen potvrdili, že letos jim to opravdu nejde a odjížděli domů s těsnou porážkou 1:2.

Začátek utkání patřil hostům. Ti chtěli hned od úvodu skočit do utkání ve velkém stylu a ukázat tak, že stále mají o co hrát. To se jim také povedlo, když ve 13. minutě zahrával Heerenveen standardní situaci. Tu hosté dobře nevyřešili, avšak odražený míč se dostal k osamocenému Kumsovi, který přesnou ranou nedal domácímu brankáři šanci.

Den Haag však poté zapnul a jeho hra se velmi rychle zlepšila. Důkazem toho byla 24. minuta. V té se míče zmocnil na hranici pokutového území Danny Holla. Jeho prudká rána byla při cestě na hostující branku hned dvakrát tečována a brankář Heerenveenu byl bez šance - 1:1.

Čas ubíhal a domácí tlačili. Ve 31. minutě se ke střele dostal van Duinen. Jeho střela však o centimetry minula tyč. O šest minut později však Den Haag dokonal obrat. Po rohovém kopu se odrazil míč od tyče k osamocenému Kolkovi, ten před odkrytou brankou již neměl problém a poslal domácí do vedení.

Heerenveen byl na kolenou a ve 44. minutě přišel další hřebík do rakve. Druhou žlutou kartu viděl totiž van den Berg a hosté tak po jeho červené kartě šli do oslabení. První poločas tedy prakticky rozhodl o osudu tohoto utkání. Druhý poločas byl už jen formalitou bez jakékoliv větší šance a domácí tak uhájili těsné vedení až do konce.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele