základní část, 27. kolo
16.03.2013 20:45 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

ADO Den Haag - SBV Vitesse 0:4

Vitesse potvrdilo svou výbornou formu a proti Den Haagu se vytáhlo hned se čtyřmi góly.

Utkání začalo celkem v klidném tempu, avšak netrvalo dlouho a hostující Vitesse začalo tahat za delší provaz. Na tabuli svítila teprve 8. minuta utkání, když se u míče objevil van Ginkel a přesným pasem našel rozeběhnutého Bonyho Wilfrieda. Ten v této sezoně všem dokazuje, že je to pravý kanonýr a svou střelou poslal hostující celek do brzkého vedení.

Ve 35. minutě se hosté radovali podruhé. Tentokrát však rozhodčí pro údajný ofsajd branku radujícímu se van Aanholtovi neuznal. Vitesse však ještě do poločasu druhou branku přidalo. Ve 39. minutě se totiž po rohovém kopu dostal k míči jako hluchý k houslím dostal opět Bony Wilfried a lehkou tečí stanovil poločasový výsledek 0:2.

Den Haag jakoby se jen přišel podívat na hru celku Arnhemu. Začátek druhé půle totiž opět patřil hostům a netrvalo dlouho a bylo to již o tři branky. Bony Wilfried tentokrát v roli rozehrávajícího hráče našel volného van Ginkela, který sám před brankářem nezaváhal.

Duel se poté hodně zklidnil a Vitesse spíše odpočívalo. Den Haag toho nijak nevyužil a pouze sporadicky zkoušel zaútočit. S blížícím se koncem tak Arnhem opět přišel k chuti a v 85. minutě využil zaspání obrany při kolmém pasu. Na ten si naběhl osamocený Havenaara a tvrdou ranou stanovil konečný výsledek 0:4.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
bruchy

bony je král

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

Jak bylo receno, nejlepsi hrac Nizozemska...v lete nekam lip nez do ruska

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele