základní část, 22. kolo
09.02.2013 18:45 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

ADO Den Haag - NAC Breda 2:1

Vítězná série Bredy je u konce. Fotbalisté z jihu Nizozemska se i tentokrát rvali jako lvi, přesto ale ze zápasu s Haagem nakonec odešli poraženi.

Vše podstatné se dnes událo až po změně stran. První poločas příliš fotbalové krásy nepobral. Kromě pár šancí, které byly k vidění hned zkraje utkání, diváci sledovali nezáživnou podívanou odehrávající se výhradě ve středu pole.

Největší tutovka úvodního dějství ale každopádně přišla už po jedenácti minutách hry, kdy Danny Holla napřáhl z dobrých pětadvaceti metrů a donutil ten Rouwelaara k pohotovému zákroku. Hned vzápětí se musel činit i jeho protějšek Coutinho, který byl přinucen likvidovat střelu ten Voordeho. A když následně neuspěl ani van Duinen, bylo jasné, že vstřelenou branku fanoušci před přestávkou neuvidí.

Vstup do druhého dějství vyšel podstatně lépe domácím, kteří se již po pěti minutách ujali vedení. Charlton Vicento využil zmatku uvnitř šestnáctky Bredy a svou střelu umístil přesně k levé tyči - 1:0. Hostům o patnáct minut později pořádně zkomplikoval situaci obránce Jens Janse, jenž musel po dvou žlutých kartách předčasně opustit hrací plochu.

Haag dokázal početní výhody okamžitě využít. Tjarron Chery obdržel od Jansena nádhernou přihrávku ze středu pole a vyběhnuvšího ten Rouwelaara si náležitě vychutnal - 2:0.

Breda ani po druhém inkasovaném gólu nesložila zbraně a závěr utkání domácím fotbalistům pořádně znepříjemnila. Osm minut před koncem pak dokonce zásluhou přesné hlavičky ten Voordeho snížila opět na rozdíl jediné branky. Na vytoužení vyrovnání už však nedosáhla a po třech výhrách v řadě opět okusila hořkost porážky.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele