základní část, 29. kolo
12.04.2012 20:00 CET
1 : 3
(0:2)
Stadión:
De Koel, Venlo

Reportáž

VVV Venlo - SBV Vitesse 1:3

Vitesse vybojovalo proti Venlu další důležité vítězství, díky kterému se opět výrazně přiblížilo vytoužené účasti v play off o Evropskou ligu. Před osmým Nijmegenem si i nadále udržuje pětibodový náskok.

Hosté se ujali vedení už po jedenácti minutách hry, kdy Alexander Büttner dostal vynikající přihrávku do běhu, popotáhl si míč až do pokutového území, odkud překonal Gentenaara tvrdou střelou pod břevno - 0:1. Venlo mohlo hned vzápětí vyrovnat, ovšem gólovou hlavičku Maguirea vychytal bravurním zákrokem Piet Velthuizen.

Následně začalo hrozit především Vitesse. Šance van Ginkela a Hofse sice gólem ještě neskončily, v šestadvacáté minutě ale poslal Büttner vynikající centr do šestnáctky VVV, k hlavičce se probojoval Bony Wilfried a neomylně navýšil vedení svého celku - 0:2. Ve zbytku první půle tempo hry výrazně opadlo, takže na další zajímavou příležitost diváci čekali marně.

Po změně stran začali domácí fotbalisté hodně aktivně a odměnou jim byl rychlý gól, který vsítil po krásné individuální akci Yanic Wildschut - 1:2. Vitesse se ale dokázalo okamžitě vzpamatovat a znovu začalo kontrolovat průběh hry. Během 66. minuty pak mělo velkou příležitost na vstřelení třetí branky, jenže Marco van Ginkel v zakončení selhal.

Venlo se sice snažilo s nepříznivým stavem něco udělat, ovšem proti hostujícím zadákům to mělo nesmírně složité. V závěru navíc inkasovalo ještě jednou. Mike Havenaar našel svou přihrávkou dobíhajícího Nickyho Hofse, který ve skluzu z hranice malého vápna usměrnil míč do brány - 1:3.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Sotuen

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám v gólovou parádu Bonyho...0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele