základní část, 12. kolo
04.11.2011 20:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
De Koel, Venlo

Reportáž

VVV Venlo - SBV Excelsior 0:0

Fotbalisté Venla i Excelsioru si chtěli odnést ze vzájemného duelu vítězství, nakonec se ale museli spokojit pouze s bodem. Ten si na své konto připsali po nezáživné bezbrankové remíze.

Do zápasu vstoupili mnohem lépe domácí hráči, kteří hned v úvodních minutách dokázali rotterdamskou obranu několikrát pořádně prověřit. Do žádné větší šance se ale nakonec nedostali.

Až zhruba po půlhodině hry zakončoval nebezpečně Rogier Molhoek, jeho střelecký pokus ovšem zblokoval bránící Broerse. Krátce na to vyzkoušel své štěstí také Maya Yoshida, jenže i on byl vstřelení gólu na hony vzdálený.

Největší šance prvního dějství tak pravděpodobně přišla až těsně před poločasovou přestávkou. K výbornému centru se dostal Ahmed Musa a uvnitř pokutového území se snažil najít hlavu Roberta Cullena. Ani tato šance ale nebyla úspěšně zakončena, jelikož japonský útočník na míč nedosáhl.

Po změně stran se obraz hry téměř nezměnil. Venlo bylo opět o něco aktivnější a chtělo rozhodnout zápas ve svůj prospěch, jenže jeho snaha přicházela vniveč. Když už některý z domácích hráčů mířil přesně, zasáhl bezchybně gólman De Ruiter.

V 63. minutě bylo ale každopádně Venlo vedoucímu gólu skutečně blízko. Po centru od rohového praporku se dostal k hlavičce špatně bráněný Yoshida, ovšem míč poslal těsně vedle tyčky. V závěru zápasu hrozil především rychlonohý Ahmed Musa, všechny jeho útoky však dokázala obranu Excelsioru bez problémů odvrátit. Gól už tedy nepadl a zápas svého vítěze nenašel.

Autor: Tomáš Honajzer / vvv-venlo.nl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele