základní část, 24. kolo
03.03.2012 19:45 CET
2 : 1
(0:0)
Stadión:
De Koel, Venlo

Reportáž

VVV Venlo - NAC Breda 2:1

Fotbalisté Venla potvrdili velice dobrou formu z posledních utkání a prognózy odborníků, že nemusí skončit na barážovém místě, se začínají realisticky rýsovat. Venlo je sice stále šestnácté s pětadvaceti body, ale už pouze o skóre ze patnáctým Den Haagem a čtrnáctou Bredou, kterou díky neskutečnému závěru v domácím prostředí porazilo 2:1. Připsalo si proto svou čtvrtou výhru v řadě a na jaře získalo patnáct bodů ze sedmi utkání.

Což je mimochodem zatím skoro nejvíce z celé Eredivisie, lepší je prozatím pouze Heerenveen. Breda naopak nedokázala navázat na minulou vlaštovku s Den Haagem a po zpackané poslední pětiminutovce odjíždí z Venla s prázdnou. Hosté se dostali do vedení deset minut po přestávce díky vlastní brance Venla, avšak v rozmezí 85. - 87. minuty dvakrát udeřili domácí a převrhli misky vah na svou stranu.

V úvodním poločase se zrodila největší šance už ve 3. minutě, kdy po centru Yanica Wildschuta pálil Steven Berghuis, gólman Jelle ten Rouwelaar si ovšem připsal velice dobrý zákrok. Až do konce poločasu nebylo po žádné větší akci ani vidu, ani slechu a teprve 56. minuta dostala diváky ze sedadel. Střídající Noudrin Boukhari nacentroval balón do pokutového území a Ismo Vostermans nešťastně tečoval míč do vlastní sítě.

Venlo ale postupem času přidávalo na obrátkách a nakonec se mohlo radovat z vyrovnání v 85. minutě. Na centr zprava si naběhl střídající Robert Cullen a tvrdou ranou konečně brilantního Ten Rouwelaara překonal. Hosté byli tímto momentem otřesení a asi počítali se všemi korálky, jenže nakonec nezískali ani jeden. Po rohovém kopu se opřel do balónu Japonec Maya Yoshida a tvrdá dělovka šla nad rukavice gólmana Bredy - 2:1.

Autor: Viktor Sandev / vvv-venlo.nl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele