základní část, 17. kolo
18.12.2011 16:30 CET
1 : 5
(0:3)

Reportáž

SC Heerenveen - PSV Eindhoven 1:5

PSV se výhrou proti Heerenveenu přiblížilo k vedoucímu AZ na pouhý bod, jelikož AZ prohrálo na půdě Bredy. Eindhoven dokázal porazit silný Heerenveen, který měl doposud skvělou sérii zápasů bez prohry, tu však prolomil právě Eindhoven a to výhrou 5:1.

Utkání začaly oba týmy velmi opatrně a hrálo se spíše ve středu hřiště. První šance a také i gólová přišla více než po čtvrthodině hry. V 18. minutě se hostující Labyad skvěle uvolnil na levé straně, vyslal krásný centr na spoluhráče Toivonena a ten se v zakončení nemýlil - 0:1. O dvě minuty padla další branka utkání a to opět do sítě domácího Heerenveenu. Běžela 20. minuta, když hostující Manolev dokázal najít skvělým pasem za obranu spoluhráče Matavze a ten hlavou nedal domácímu brankáři šanci - 0:2.

Ve 24. minutě padla třetí branka a bylo takřka po zápase. Dobře hrající Matavz uvolnil nezištnou přihrávkou spoluhráče Toivonena a ten podruhé v krátké chvíli dokázal překonat domácího brankáře - 0:3. Poté se hra uklidnila a hrálo se převážně opět ve středu hřiště. Domácí očividně zaskočily tři inkasované branky v rozmezí šesti minut a nadále pokračovali zakřiknutým a neškodným dojmem.

Druhý poločas začal opět brankou a to bohužel pro domácí fanoušky opět do jejich sítě. Přesněji ve 49. minutě se dokázal prosadit záložník hostí Wijnaldum, který doběhl vysoký balón, ten obrana domácích silně podcenila, Wijnaldum tak měl lehkou práci a v pohodě přidal čtvrtou branku PSV v tomto zápase - 0:4.

Poslední hřebíček do rakve přišel pro domácí v 59. minutě, kdy se hostům podařilo opět skórovat. Hostující Mertens našel pasem spoluhráče Marcela a ten upravil na pohodlných 0:5 pro hosty z Eindhovenu. V 73. minutě konečně zahrozili domácí a svou první šancí v utkání dokázali překonat promrzlého brankáře Isakssona. Po individuální akci dokázal snížit domácí Van La Parra - 1:5. Poté se domácí probudili, bohužel pro ně už bylo dávno po zápase.

PSV tedy jednoznačně předčilo domácí Heerenveen a v tomto utkání zvítězilo 5:1. Utkání podle obou trenérů rozhodla špatná šestiminutovka domácích, ve kterých se podařilo hráčům PSV skórovat třikrát.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

SC Heerenveen - PSV Eindhoven 2x

Reagovat
smazaný uživatel

remiza 1:1, 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Heerenveen doma porazil PSV naposledy v roce 2004 a letos to nevypada zrovna na nejslabsi rok PSV od te doby, presto pro Heere mozna nejlepsi od te doby, proto 0

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyz pohled na posledni domaci zapas Heere a posledni venkovni PSV je docela desivej vychazi z toho asi tak 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty jsi naprosto mimo kamaráde

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele