základní část, 7. kolo
24.09.2011 19:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

SC Heerenveen - Heracles Almelo 1:1

Heerenveen doma nedokázal potvrdit zlepšující se formu a proti Heraclesu uhrál pouze remízu 1:1.

Domácí skvěle zachytili začátek utkání. Heerenveen se již od prvních minut dral kupředu a hráči Almela se pouze bránili. Na první šanci si však diváci museli celkem dlouho počkat. Ta totiž přišla až teprve ve 29. minutě. Útěchou mohl být akorát fakt, že to byla hned šance branková. K míči se dostal domácí Filip Djuričič, pohrál si s bránícími hráči a přesným pasem vybídl ke skórování Assaidiho. Ten svou šancí nepohrdl a střelou do levého rohu otevřel stav zápasu.

Domácí mohli své vedení pojistit těsně před koncem poločasu, když se skvěle uvolnil Sven Kums a přesným míčem do pokutového území hledal Base Dosta. Ten si skvěle naběhl, avšak zpracování a následná střela postrádala klid a potřebné parametry. Poločas tedy skončil vedením domácích 1:0.

Hostující Heracles se projevil až ve druhém dějství. Hned zpočátku se do skvělé šance dostal Everton, avšak jeho střela těsně minula břevno. Almelo však svůj tlak navyšovalo a branka prakticky visela ve vzduchu. Domácí jakoby přestali hrát a čekali, s čím že přijdou hosté. Ti se však osmělili a v 72. minutě se parádní individuální akcí prosadil Armenteros, který tvrdou střelou dokázal překonat padajícího Vandenbussche a srovnal tak na konečných 1:1.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele