základní část, 34. kolo
06.05.2012 14:30 CET
2 : 3
(0:0)

Reportáž

SC Heerenveen - Feyenoord Rotterdam 2:3

Až do úspěšného konce nakonec dotáhl Feyenoord své tažení za účastí v předkole příštího ročníku Ligy mistrů. Rotterdamský celek vyhrál v Heerenveenu, odrazil nápor PSV a udržel si druhé místo. Smutnit nemusejí ani domácí, kteří se mohou těšit na Evropskou ligu...

První poločas branku nenabídl, to ovšem neznamená, že by se hrál nudný fotbal. Šance k vidění byly a domácí brankář Nordfeldt se musel vyznamenat při pokusech Schakena a El Ahmadiho. Ještě blíže měl k otevření skóre na druhé straně Djuričič, jeho hlavička ze 40. minuty orazítkovala tyč.

Heerenveen ještě měl možnost skončit na druhém místě a tuto naději ještě přiživila 56. minuta, v níž našel Kums kanonýra Dosta a ten otevřel skóre - 1:0.

Odpověď Feyenoordu však byla hodně rychlá, už za pouhé čtyři minuty si Bakkal vyměnil míč se Schakenem a přesnou ranou nedal Nordfeldtovi šanci - 1:1.

A hosté kuli železo, dokud bylo žhavé, v 69. minutě je poslal do vedení Cissé a o dvě minuty později už to bylo o dva góly, když se prosadil střídající Manu.

Heerenveen nesložil zbraně a v 85. minutě se po akci Djuričiče prosadil Van La Parra, více už toho ovšem domácí nestihli, Feyenoord si výhru ustrážil a sezonu zakončil na druhém místě.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Feyenoord v předkole LM!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele