základní část, 11. kolo
29.10.2011 19:45 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

SC Heerenveen - ADO Den Haag 4:0

Heerenveen si na domácím stánku Abe Lenstra připsal velice cenné a hlavně pohodlné vítězství nad Den Haagem, výsledek 4:0 ve prospěch domácích čekal málokdo. Heerenveen tak protáhl svou sérii bez porážky na osm zápasů, naposledy nestačil ve 3. kole na Twente. Navíc podruhé za sebou zvítězil vysokým rozdílem, po debaklu Utrechtu na jeho půdě poměrem 4:1 byl k viděni tento výsledek a domácí jsou prozatím sedmí se 17 body.

Den Haag se před vzájemným duelem s Heerenveenem nacházel pouze o bod za svým soupeřem a měl možnost ho přeskočit. Místo toho je jedenáctý s třinácti body a stále se proto nachází v dolní polovině tabulky. Hrdinou zápasu se stal Bas Dost, který vsítil hattrick. Nicméně dvě branky dal z penalty, navíc všechny až po vyloučení Christiana Supusepaye čtvrt hodiny před koncem.

Do té doby bylo utkání vcelku vyrovnané a domácí vedli zásluhou jediné branky, kterou vsítil Luciano Narnsingh dvě minuty před poločasovou přestávkou. Toho uvolnil do krásné pozice Filip Djuričič, který prošel kolem Supusepaye a našel si místo mezi nohami gólmana Gna Coutinha. Druhou trefu domácí přidali až v 77. minutě, kdy Supusepa stáhl rukou ve vápně Narnsingha ve vyložené příležitosti a musel do kabin.

Následnou penaltu s přehledem proměnil Bas Dost, který gólmana překvapil střelou doprostřed branky. O pět minut později podrazil Gábor Horváth ve vápně Dosta a obdržel žlutou kartu, i nyní byl Dost na penaltovém puntíku úspěšný. A v 87. minutě dokonal svůj hattrick, když po centru Narnsingha dokázal obejít obránce Christiana Kuma a bez větších problémů zavěsil za bezmocného Coutinha.

Autor: Viktor Sandev / adodenhaag.nl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele