základní část, 10. kolo
23.10.2011 16:30 CET
1 : 1
(0:1)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - PSV Eindhoven 1:1

Vitesse zvládlo domácí utkání proti silnému PSV Eindhoven a vybojovalo brankou exsparťanského Wilfrieda cenou remízu 1:1.

Utkání začalo podle předpokladů velkou aktivitou hostujícího celku. První větší šance přišla už v 7. minutě. V té se skvěle uvolnil Zakaria Labyad. Prošel skrze bránící hráče a napřáhl ke střele. Jeho pokus však Piet Velthuizen v brance Arnhemu zlikvidoval.

Další velká šance přišla v 18. minutě. V té se ohromnou hrubkou prezentoval domácí Alexander Buttner, který se snažil přihrát brankáři malou domů, avšak jeho přihrávce scházela značná dávka razance. Přihrávku vystihl Tim Matavz a v těsné blízkosti domácí branky nemohl minout - 0:1.

S blížícím se koncem poločasu se domácí začínali více osmělovat. Důkazem toho byla dobrá šance Marco van Ginkela v samotném závěru. Jeho střelu však hostující brankář hravě chytil.

Začátek druhého poločasu patřil opět hostům. Hodně o sobě dával vědět aktivní Labyad. Ten se hned v úvodních minutách dostal do velmi skvělé příležitosti. Ve výborném postavení však ztroskotal a branku minul.

Uplynula necelá hodina hry a v běžící 58. minutě stadion Vitesse vybuchl nadšením. Marcus Pedersen si to namířil po straně přímo do obraného pásma PSV a přesným centrem našel nabíhajícího reprezentanta Pobřeží slonoviny Bonyho Wilfrieda. Ten ukázal, že jeho střelecký prach funguje a tvrdou ranou srovnal stav utkání.

Do konce utkání zbývalo patnáct minut a pro domácí celek to mohlo být ještě veselejší. Po skrumáži v pokutovém území hostů se totiž do míše nešikovně opřel Marcelo, od něhož zamířil míč směr vlastní branka. Isaksson byl však připraven a svůj celek podržel.

Velkou šanci pak měl hostující střelec Ola Toivonen v samotném závěru. Jeho hlavičkový pokus však nemířil přesně a utkání tak bylo rozhodnuto o konečné remíze 1:1.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
afc ajax

1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zajda

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte někdo jak hrál Tomáš Kalas?

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš hrál celý zápas - a opět skvěle bránil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele