základní část, 11. kolo
29.10.2011 19:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

SBV Excelsior - RKC Waalwijk 1:0

Excelsior doma sehrál s přijíždějícím Waalwijkem vyrovnanou partii a po devadesáti minutách se mohl radovat ze šťastného a velmi důležitého vítězství 1:0.

Utkání začali podle předpokladů lépe hosté. Ti se hned od začátku rvali do útoku. Již ve 3. minutě se v dobré šanci ocitl Evander Sno. Jeho střelecký pokus však mířil těsně mimo.

Velká přítěž pro hostující celek přišla v 17. minutě. V té se k volnému přímému kopu postavil domácí Joost Broerse. Jeho rána postrádala na přesnosti, avšak hostující Van Peppen se snažil odvrátit míč tak nešikovně, že si jej srazil do vlastní sítě a domácí rázem vedli 1:0.

První poločas toho poté moc nenabídl a na šance byl chudý i poločas číslo dvě. Hostující celek se však tlačil do zakončení po celou druhou půli. Vyrovnání však nepřišlo. Nepříznivý stav navíc hostující hráči nesli těžce. Nejprve v 64. minutě uviděl druhou žlutou kartu Ramos a po následné červené musel odejít ze hřiště.

Hra se poté uklidnila, avšak tvrdý přístup hostů neodezněl. Ani ke konci zápasu nemohl Waalwijk najít cestu do obrany soupeře a tak celou situaci nezvládl Drost, který nevybíravým způsobem sestřelil Alberga. Přímá červená karta a stop šancím na srovnání. Utkání se tak dohrálo za stejného stavu až do konce.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele