základní část, 14. kolo
27.11.2011 12:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

SBV Excelsior - ADO Den Haag 1:1

Hostujícím hráčům ADO se nepodařilo naplnit slova svého trenéra a na hřišti SBV pouze remizovali 1:1.

Utkání začalo lépe pro domácí, to když už v 1. minutě šli do vedení zásluhou Van Steensela, který dostal z levé strany nádhernou přihrávku od Kevina Jansena. Van Steensel si krásný centr zpracoval a ač s problémy, tak svůj tým poslal do důležitého vedení.

Ve 25. minutě se kopal přímý kop, který zahrával hostující Toornstra. Ten svým obloučkem našel nabíhajíciho Charlota Vicenteho, který hlavou nedokázal překonat domácí brankáře. Ten svůj tým podržel skvělý zákrokem a míč odvrátil na rohový kop.

Ke konci prvního poločasu mohlo být srovnáno. Vicento vyslal slabou střelu na domácího brankáře De Ruitera, který pouze vyrazil před sebe. Bohužel nikdo z dobíhajících hráčů neměl dres ADO, a tak poločas skončil 1:0 pro domácí.

Druhý poločas začal lépe pro hostující celek. Ten už v 56. minutě srovnal po střele Marca Höchera, kterou domácí brankář musel vyrážet. K odraženému míči se dostal jako první hostující Toornstra a vyrovnal na 1:1.

Pro SBV mohlo být ještě hůře. Jelikož o pár minut později nikým neatakován Tjarron Chery vyslal kolmici na nabíhajícího Toornstru. Ten bohužel z 25 metrů nezamířil tak, jako před několika okamžiky.

Domácí se z tlaku oklepali a ke konci byli silnějším týmem. Van Steensel našel svého spoluhráče Alberga. Ten svou střelou mohl pro domácí strhnout vítězství a tak i cenné 3 body, ale bohužel jeho střela skončila na břevně hostující branky.

Po zajímavém zápase si tedy oba celky rozdělily body za remízu 1:1.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele