základní část, 25. kolo
09.03.2012 20:00 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

Roda JC - VVV Venlo 3:1

Vítězná série Venla je u konce. Po čtyřech úspěšných zápasech dnes už VVV tvrdě narazilo a na půdě Rody prohrálo 1:3.

Hosté se ocitli blízko brance už v osmé minutě, kdy zakončoval Nwofor, gólman Kieszek jeho střelu ovšem vyrazil. Tentýž hráč zahrozil znovu za necelých deset minut, ani tentokrát však nedopadl o moc lépe, jelikož orazítkoval pouze tyčku.

Roda dala o sobě výrazněji vědět až ve 27. minutě. To hostující obrana nedokázala uhlídat Mitchella Donalda, který se zjevil ve výborné palebné pozici, jenže svou šanci nevyužil, výborně jej totiž vychytal brankář Gentenaar. Pět minut před přestávkou přišel jediný gól prvního poločasu. Holla z přímého kopu sice orazítkoval pouze břevno, k dorážce se ale dostal Maya Yoshida a poslal Venlo do vedení.

Po změně stran začala Roda jako vyměněná a nakonec se už po šesti minutách dočkala vyrovnání. Hostující obrana odvrátila centr pouze k Malkimu, který nedal Gentenaarovi žádnou šanci. Neuběhlo však ani deset minut a domácí fotbalisté vstřelili další branku. Tentokrát Vormer potáhl míč, předložil jej De Beuleovi, jenž zakončení zvládl s přehledem.

Hostům následně ještě více ztížil situaci Yoshida. Ten se totiž v 73. minutě nechal naprosto zbytečně vyloučit. Roda nakonec dokázala početní výhody využít čtyři minuty před koncem normální hrací doby, kdy se dopustil Timisela faulu v pokutovém území, za což musela pochopitelně následovat penalta. Její exekuce se ujal Malki a přesně umístěnou střelou pečetil na konečných 3:1.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tyto týmy vůbec neznám tak jen vystřelím od boku 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele