základní část, 9. kolo
16.10.2011 14:30 CET
4 : 1
(1:1)

Reportáž

Roda JC - ADO Den Haag 4:1

Roda opět potvrdila, že na domácí půdě své body nerozdává jen tak. Den Haag tentokrát roznesla na kopytech a na své konto si připsala vysokou výhru 4:1. Situaci domácím značně usnadnil Gábor Horváth, který se už na konci prvního poločasu nechal vyloučit.

Vstup do zápasu hostům vyšel skutečně na jedničku. Už po pár sekundách se totiž dokázali střelecky prosadit. Tjarron Chery využil nedorozumění mezi gólmanem Kieszcekem a obráncem Hemptem a přesně zakončil. Příznivý stav ovšem Haagu příliš dlouho nevydržel, v 15. minutě bylo znovu vyrovnáno. Do análů utkání se tentokrát zapsal Sanharib Malki.

Za dalších dvacet minut mohla Roda přidat druhou branku, hlavičku Biemanse ovšem odkopl z brankové čáry Jens Toornstra. V 39. minutě pak přišel jeden z klíčových momentů celého duelu. Horváth fauloval domácího Malkiho a za svůj atak viděl červenou kartu, čímž pořádně ztížil svým spoluhráčům situaci.

Početní výhody ale dokázala Roda využít až v 64. minutě. To se po precizním pasu Ramziho zmocnil míče Mitchell Donald a přesně mířenou střelou odstartoval na stadiónu vlnu oslav. Domácí fotbalisté ovšem neusnuli na vavřínech a také v závěru zápasu bojovali na sto procent. Výsledkem jejich snažení nakonec byly další dvě branky. Tu první si připsal deset minut před koncem Malki, v samotném závěru pak pečetil na konečných 4:1 Ruud Vormer.

Autor: Tomáš Honajzer / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele