základní část, 21. kolo
12.02.2012 14:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

RKC Waalwijk - SC Heerenveen 0:1

Heerenveenu se také dnes povedlo protáhnout svou vítěznou sérii. Proti Waalwijku měl ale každopádně poněkud usnadněnou situaci, jelikož domácí fotbalisté hráli více než polovinu utkání pouze v deseti lidech. Vítězství 1:0 zajistil přesnou trefou Rajiv van la Parra.

Úvod zápasu mnoho vzruchu nepřinesl ani na jedné straně. Oba týmy se spíše oťukávaly, takže k vidění byla poměrně vyrovnaná podívaná. Až po třiceti minutách přišel okamžik, který výrazně ovlivnil průběh celého duelu. Evander Sno fauloval tvrdě Viktora Elma a za svůj zákrok viděl podle očekávání červenou kartu.

Heerenveen nakonec dokázal početní výhody využít už po pouhých deseti minutách hry. To se na konci pěkného útoku zjevil van la Parra, který měl dostatek času i prostoru, a míč poslal nechytatelně za záda bezmocného gólmana Zoeta. Po změně stran ale dokázal Waalwijk výrazně ožít a hostujícím fotbalistům způsoboval místy hodně velké problémy. Blízko vyrovnání se ocitli především Guy Ramos a Krisztián Németh, ani jeden z nich však nedokázal úspěšně zakončit.

Heerenveen se nikam zbytečně nehnal a v prvé řadě se snažil hlídat si své jednogólové vedení. To se mu nakonec povedlo až do závěrečného hvizdu, a proto si mohl vychutnat pozápasové vítězné oslavy. Díky dnešním třem bodům se navíc vyšvihl v tabulce už na vynikající třetí místo.

Autor: Tomáš Honajzer / vi.nl

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 (ten Voorde - Dost)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele