základní část, 4. kolo
27.08.2011 18:45 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

RKC Waalwijk - NAC Breda 2:1

Breda se v letošním ročníku stále nemůže chytit, což potvrdila také v tomto kole. Na půdě Waalwijku od začátku tahala za kratší konec provazu a nakonec po zásluze prohrála 1:2.

Domácí fotbalisté hned úvodu jasně ukázali, že půjdou za ziskem tří bodů. Po počáteční aktivitě se nakonec už v 11. minutě dočkali první branky. Záložník Evander Sno si udělal na okraji pokutového území prostor ke střele a následně vypálil na bránu gólmana ten Rouwelaara nepříjemnou pozemní ránu, která skončila až v síti.

Breda se po většinu první půle směrem dopředu skutečně trápila. Pořádně vědět dala o sobě až po více než půlhodině hry. K zajímavé střele se dostal záložník Anthony Lurling, avšak podařilo se mu nastřelit pouze břevno. V 36. minutě mohl naopak Waalwijk zdvojnásobit své vedení. Meijers poslal do šestnáctky výborný centr, vybídl ke skórování Sandera Duitse, ten ovšem hlavou ve výborné pozici nemířil přesně.

Po změně stran se dlouhou dobu hrálo bez pořádných šancí, k výrazné změně došlo až v závěrečných minutách zápasu. Jako první zahrozil aktivní Aaron Meijers, který se svou dalekonosnou ranou orazítkoval tyčku.

O poznání úspěšnější byl tři minuty před koncem jeho spoluhráč Adil Auassar, jenž využil nabídnuté příležitosti a bez problémů navýšil vedení Waalwijku. Bredě se v samotném závěru povedlo už jen korigovat nepříznivý stav. Do černého pálil Anthony Lurling.

Autor: Tomáš Honajzer / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele