základní část, 4. kolo
27.08.2011 19:45 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

NEC Nijmegen - Heracles Almelo 2:1

Nijmegenu se povedl vstup do utkání a díky dvěma rychlým brankám dokázal na domácí půdě přehrát Heracles a zvítězit těsně 2:1.

Začátek utkání zachytili domácí hráči skvěle. Již od první minuty se tlačili do útoku a ve 3. minutě si vytvořili velkou šanci. U postranní čáry se uvolnil osamocený Melvin Platje a parádním centrem našel osamoceného Lasse Schoneho, který přesnou ranou překonal hostujícího brankáře Pasveera a otevřel tak stav utkání.

Netrvalo však dlouho a domácím vyšla další akce. O pouhých pět minut později se opět skvěle uvolnil aktivní Platje. Tentokrát však vysoký centr nahradil nízký a ostřejší. Do centru se položil domácí Van Der Velden a jeho prudká rána nedala Pasveerovi v hostující brance sebemenší šanci - 2:0.

Poté se hra uklidnila. Další větší šance přišla ve 38. minutě, když se skvěle uvolnil hostující Samuel Armenteros. Ten prošel skrze bránící hráče a ihned zkoušel své štěstí. Ránu mu však tečoval mimo branku padající spoluhráč Everton.

Hosté ovšem dokázali zvýšenou aktivitu proměnit v první branku. Ve 44. minutě se k rohovému kopu postavil Marko Vejinovič a jeho přesný centr nalezl nabíhajícího Pleta. Jeho střelecký pokus znamenal poločasový výsledek 2:1.

Druhý poločas už toho z hlediska fotbalovosti moc nenabídl. Za zmínku však stojí střelecký pokus Lasse Schoneho ze 60. minuty, který však branku nedokázal trefit. Když pak v 73. minutě vyhořel i hostující ostrostřelec Plet, tak bylo jasné, že Almelo odjede domů s porážkou 1:2.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele