základní část, 11. kolo
28.10.2011 20:00 CET
3 : 1
(3:1)

Reportáž

NAC Breda - VVV Venlo 3:1

Venlo se po nedávné výhře nad Waalwijkem opět vrátilo hodně rychle zpátky na zem. Proti Bredě toho moc nepředvedlo a nakonec muselo skousnout porážku 1:3. Zápas výrazně ovlivnila poměrně rychlá červená karta hostujícího De Regta.

Úvod zápasu nabídl velmi atraktivní podívanou, kterou okořenily hned dvě branky. Ta první patřila domácí Bredě, která se dostala do vedení už ve třetí minutě. Robert Schilder zahrával rohový kop, na vzdálenější tyči našel neobsazeného Erica Botteghina, který hlavou přesně zakončil.

Z vedení se ale svěřenci trenéra Karelse příliš dlouhou dobu neradovali. Hned vzápětí totiž Venlo dokázalo vyrovnat. Po obrovské hrubce gólmana ten Rouwelaara se mezi střelce zapsal Brian Linssen.

Další důležitý moment zápasu přišel po dvaceti šesti minutách hry, kdy Ferry de Regt stáhl v pokutovém území k zemi Botteghina a daroval tak Bredě pokutový kop. Nabídnuté příležitosti dokázal plně využít Donny Gorter. Domácí hráči se následně dostali do velké herní pohody a zápas v poklidu kontrovali až do závěrečného hvizdu.

Těsně před přestávkou navíc přidali i třetí branku. Ömer Bayram prošel přes dva obránce, udělal si prostor ke střele a úspěšně zakončil.

Po změně stran se už žádný strhující fotbal nehrál. Venlo se v početní nevýhodě dostávalo k šestnáctce Bredy jen hodně ztěžka, zároveň ale dokázalo většinu útoků soupeře bez problémů odvracet. Jedinou pořádnou šanci si vypracoval Anthony Lurling, s jeho střelou si ovšem gólman de Vogt s vypětím všech sil poradil a skóre se tak do konce zápasu již nezměnilo.

Autor: Tomáš Honajzer / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele