základní část, 32. kolo
28.04.2012 18:45 CET
2 : 4
(0:1)

Reportáž

Heracles Almelo - SC Heerenveen 2:4

Heerenveen se stále nevzdává naděje na proklouznutí do Ligy mistrů. Proti Heraclesu to dnes sice neměl snadné, nakonec se ale radoval z vítězství v poměru 4:2. Minimálně do nedělního odpoledne tak poskočil na čtvrtou příčku.

Heracles vstoupil do zápasu velmi dobře a už po pěti minutách hry se mohl ujmout vedení, jenže Everton nemířil přesně. Následně se naopak zaskvěl gólman Kristoffer Nordfeldt, který bravurně vyrazil hlavičku aktivního Armenterose. Domácí hráči sice byli v úvodu aktivnější, i přesto nakonec inkasovali jako první. Ve třinácté minutě se po střele Narsingha dostal k dorážce Bas Dost a v poklidu usměrnil míč do prázdné brány.

Vzápětí měl Heracles hned dvě výborné šance, jak opět vyrovnat, jenže ani jednu nevyužil. V obou případech Heerenveen podržel bezchybný Nordfeldt. Hosté nakonec přežili silný tlak soupeře bez úhony a během 35. minuty mohli podruhé v utkání udeřit. Assaidiho ale bravurně vychytal Pasveer. V závěru poločasu se ještě dostali k zakončení Everton a Dost, ani jeden z nich ale nemířil přesně, takže skóre se už neměnilo.

Po změně stran přišla velká gólová přestřelka, kterou odstartoval Narsinghův gól z 55. minuty. Domácí fotbalisté ale dokázali okamžitě zareagovat a už po třech minutách vedl Heerenveen opět jen o gól. Z penalty se totiž trefil Overtoom. Heracles následně pomýšlel dokonce na vyrovnání, jenže místo toho nakonec inkasoval potřetí. Přesně umístěnou střelou k tyčce se prosadil Filip Djuričić.

I na tento úder ale dokázali domácí fotbalisté během krátké doby odpovědět, když se po přihrávce Evertona prosadil Thomas Bruns. Poslední slovo však patřilo znovu Srdíčkám. Druhým gólem v utkání pečetil na konečných 4:2 kanonýr Bas Dost.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
tlaci

bez Zomera 8 ŽK a Djuričiče 4 ŽK to bude těžké, proto se raději tomuto zápasu vyhnu, i když by měl Heerenveen vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Heerenveen by mali naplno bodovat, ak chcu pomyslat na LM ...v utoku maju silu : Assaidi - Dost - Narsingh ...ale podla H2H im umela trava prilis nevyhovuje ...Heracles by mali mat istu ucast v EL ako finalista pohara ...tazky zapas: 1:2, prip.2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele