základní část, 17. kolo
17.12.2011 18:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Heracles Almelo - SBV Vitesse 0:1

Heracles na domácí půdě prohrál 0:1 s celkem SBV. Almelo podruhé za sebou nedokázalo vstřelit branku a zjišťuje, že takhle se zápasy nevyhrávají. Za zmínku ještě stojí, že Vitesse už čtyři zápasy v řadě neinkasovalo ani jednu branku.

Utkání začali lépe domácí a už v 1. minutě si vypracovali první příležitost. Overtoom vyslal kolmici na svého spoluhráče Duarteho, ten však Velthuizena, který opět hájil branku SBV, nepřekonal. Po této šanci se hra uklidnila a hosté z Arnhemu vyčkávali na své polovině, jak je u nich zvykem. Heracles se dostával více do hry a to díky záložní řadě, která většinu odražených balónů dokázala pokrýt a rozehrát do křídel. V další šanci se objevil domácí Everton, který vyslal střelu na branku hostí, tu však s poklidem brankář Velthuizen zneškodnil.

Poté se ukázali i hosté. Do šance se dral obránce Kashia, ale jeho střela skončila nad brankou domácích. V dalším okamžiku prvního poločasu se blýskl individuální akcí domácí Rienstra, jeho pokus však v klidu zneškodnil brankář Velthuizen.

Ve druhém poločase se na jeho začátku objevil v šanci hostující Van der Heijden, kterého však vychytal bravurně brankář domácích Pasveer. V 60. minutě se do šance tlačily domácí Breukers i Overtoom, bohužel pro domácí se jejich pokusy vůbec neujaly. V další šanci domácích se představil střídající Armenteros, který v 72. minutě pálil nad.

Už to vypadalo, že duel skončí bezbrankovou remízou, ale to se nestalo. V 86. minutě si na roh hostujícího Van der Heijdena naskočil Kashia a nedal domácímu brankáři šanci - 0:1. Domácí se snažili rychle odpovědět a tak získat i bod, pokus Evertona se mezi tři tyče nevešel.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

remíza Tip: 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Heralces je doma silny, na umelej trave sa hostom zle hra, Alkmaar tam vyhral az golom na konci zapasu a Twente tam len remizovali ...tip 1:1, pripadne 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

zle sa mylil

Reagovat
smazaný uživatel

Vitesse

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem 2. poločas a Kalas hrál výborně. Od Bonyho bych čekal o něco víc , ale oba mě tuto sezonu dělají radost

Reagovat
smazaný uživatel

kalas zase celý zápas...toho borce nám bude za 5 let závidět celá evropa... jinak není tu někdo znalej nizozemské ligy, kdo by sem dal odkaz na nějáký server, kde se hodnotí hráči v niz.lize, něco jako kicker?

Reagovat
smazaný uživatel

jedine co poznam, kde su hodnotenia hracov (tam ale davaju hodnetenie fanusikovia, zaregistrovani) ...http://www.elfvoetbal.nl/club/00002_vitesse ... GB - Gemiddelde beoordeling, priemerne hodnotenie

Reagovat
smazaný uživatel

Plně souhlasím, Tomáš fakt super a jsme na něj hrdí:-))

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele