základní část, 9. kolo
15.10.2011 19:45 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Heracles Almelo - FC Groningen 2:1

Heracles doma ukázal svou sílu a proti rozjetému Groningenu uhrál skvělý výsledek, když dokázal zvítězit těsně 2:1.

Utkání začali lépe domácí a hned od úvodních minut bylo znát, že hostující Groningen není ve své kůži. Obrana hostí vázla a domácí výpady fungovaly na výbornou. Jeden takový přišel ve 29. minutě, když se skvěle uvolnil Lerin Duarte a s přehledem poslal domácí celek do vedení.

Domácí drželi tempo. Hostující celek se po většinu první půle bránil a Heracles tak narážel na plný odpor obrany. Ta vydržela plný nápor až do druhého poločasu. V tom se začala hra pomalu vyrovnávat, avšak domácí stále byli o branku napřed. Hostující Groningen však začal s přibývajícími minutami dotírat a pomalu, ale jistě přebíral otěže utkání.

Zvrat přišel v 73. minutě, když se skvěle uvolnil hostující Hyun-Jun Suk. Ten využil chyby domácího zadáka Marka Loomse a okamžitě si to namířil směr domácí branka. Jeho nekompromisní střela znamenala srovnání na 1:1 a Groningen rázem ožil.

Heracles však po vítězství dychtil mnohem více a okamžitě po inkasované brance začal tvořit tlak. Ten vyvrcholil v 81. minutě, když se uvnitř pokutového území skvěle uvolnil Overtoom a skvěle umístěnou střelou strhl vedení a konečné vítězství 2:1 na domácí stranu.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele