základní část, 30. kolo
14.04.2012 19:45 CET
3 : 0
(1:0)
Stadión:
De Kuip, Rotterdam

Reportáž

Feyenoord Rotterdam - SBV Excelsior 3:0

Feyenoord nedal šanci poslednímu Excelsioru a drží se v boji o titul. Skóre zápasu rychle otevřel Guidetti, další trefy Clasieho a Cabrala daly výsledku konečnou podobu. Hosté nyní ztrácejí jeden boj na baráž o udržení.

Domácím pomohl v osmé minutě k vedení precizně rozehraný roh nakrátko, Clasie následně přesně nacentroval a ve vápně se prosadil Guidetti. Feyenoord celý první poločas na hřišti dominoval a soupeři nedovolil větší šanci. Skóre mohli zvýšit oba strůjci první branky, Excelsior ale držel brankář De Ruiter.

Ten se znovu předvedl v samém závěru poločasu. Nejdříve se pořádně proletěl vzduchem při likvidaci Gudettiho přímého kopu, za dvě minuty reflexivně likvidoval akci Cabrala s Bakkalem. Feyenoord dál toužil po gólové pojistce a dočkal se jí krátce po přestávce. Leerdam našel ve vápně Classieho, ten si připravil palebnou pozici a následně trefil přesně.

O chvíli později už domácí vedli o tři branky. Opět nahrával Leerdam, levačkou poté pohotově střílel Cabral. Feyenoord dál průběh zápasu v klidu kontroloval a ještě spálil několik slušných šancí. Nabídl také hostům korekci výsledku, Bruins se ale zblízka mezi tyče netrefil.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele