základní část, 2. kolo
13.08.2011 20:45 CET
3 : 0
(1:0)
Stadión:
De Kuip, Rotterdam

Reportáž

Feyenoord Rotterdam - Roda JC 3:0

Feyenoord k úspěchu z prvního kola přidal úspěch číslo dvě. Tentokrát si na domácí půdě vyšlápl proti Rodě JC, kterou porazil rozdílem třídy v poměru 3:0.

Začátek utkání jednoznačně naznačil, kdo bude v utkání tahat za delší konec. Feyenoord se do svého soupeře zakousl a nepustil jej. První velká šance přišla již ve 12. minutě, když dobrou kombinací ze středu hry vytěžil míč Cabral. Ten se proháčkoval mezi bránícími obránci a tvrdou ranou poslal rotterdamský celek do vedení.

Dvacetiletý mladíček Cabral však vypadal v dobré formě a rozhodně se nechtěl spokojit pouze s jedním zásahem. S blížícím se koncem prvního poločasu se totiž dostal do dobré pozice. Ke střele mu nezabránil ani o kousek dále stojící obránce Vukovič, který jen přihlížel Naštěstí pro něj však hostující brankář předvedl skvělý zákrok a do šaten se šlo za stavu 1:0.

Druhý poločas začal jako přes kopírák. Hned od úvodních minut se domácí pouštěli do útočení a ve 48. minutě to přineslo ovoce. Byl u toho znovu Cabral, který tentokrát utekl po křídle všem pronásledovatelům a přesnou přihrávkou našel volného Fera, který technickou ranou poslal Feyenoord již do dvoubrankového vedení.

Aktivní Cabral byl však všude. Neuběhlo ani deset minut a v 54. minutě se tento mladík utrhl z řetězu a svévolnou akcí se odhodlal ke střele. Jeho rána nepostrádala zkrátka nic a brankář Rody Tyton lovil míč již potřetí ze sítě.

Ke konci utkání se mohla Roda skoro radovat z čestné branky. Ke střele se dostal Sanharib Malki, avšak domácí brankář Mulder míč konečky prstů vyrazil mimo a stanovil tak konečný výsledek 3:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele