základní část, 32. kolo
28.04.2012 19:45 CET
1 : 3
(1:0)

Reportáž

FC Utrecht - NAC Breda 1:3

Utrecht měl utkání proti Bredě rozehrané více než dobře, v závěrečné dvacetiminutovce ale předvedl totální kolaps, po kterém musel skousnout porážku 1:3.

Vstup do utkání vyšel domácím fotbalistům opravdu na jedničku. Za svou aktivitu byli odměněni už po devíti minutách hry, kdy Takagi hlavou přistrčil míč na Demougeho, jenž neomylně zakončil. Hosté se následně dokázali zvednout, přesto však pro defenzívu Utrechtu nepředstavovali téměř žádné nebezpečí. Těsně před přestávkou pak navíc málem inkasovali podruhé, když dalekonosný pokus van der Guna proletěl těsně okolo tyčky.

Brzy po změně mohl navýšit vedení domácího celku Takagi, jenže v ideální střelecké pozici nedokázal zasáhnout míč. Japonský mladíček to ale zkoušel znovu také po hodině hry, kdy pro změnu mířil jen pár centimetrů vedle brankové konstrukce. Nevyužití těchto šancí jej začalo pořádně mrzet až v 73. minutě. To Schilder dostal vynikající pas a přesně umístěnou střelou vyrovnal.

Hned vzápětí mohla jít Breda dokonce do vedení, ovšem Anthony Lurling orazítkoval pouze tyčku domácí svatyně. O poznání lépe si vedl dvě minuty před koncem Alex Schalk, který si pohrál s obránci a přesně umístěnou střelou překonal van Dijka. Utrecht se pochopitelně snažil minimálně vyrovnat, v nastaveném čase ale nakonec inkasoval ještě jednou. Z hranice vápna se prosadil záložník Jeffrey Sarpong.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele