základní část, 26. kolo
18.03.2012 14:30 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

FC Utrecht - FC Groningen 3:1

Utrecht doma zabojoval a v utkání proti přijíždějícímu Groningenu překvapil svého soupeře, když dokázal otočit utkání a celkem snadno vyhrát v poměru 3:1.

Začátek utkání patřilo jednoznačně hostujícímu celku. Ten se již od prvních minut rval do zakončení a chtěl potvrdil roli menšího favorita. To se mu podařilo v běžící 13. minutě. Po chybě v domácí obraně se k míči se štěstím dostal aktivní Tadič. Ten se se zmocnil míče a okamžitě pálil směr domácí branka. Jeho střela k levé tyči byla přesná a Groningen tak šel do brzkého vedení.

Domácí na to chtěli brzy reagovat, avšak hostující celek se výborně zatáhl a své hubené vedení bránil. Po šancích se slehla zem, a tak se na další velkou příležitost čekalo prakticky do konce poločasu. Ve 42. minutě se uvolnil Gerndt a přesným centrem našel nabíhajícího Duplana. Ten neváhal a přesnou ranou srovnal.

Po poločase se začínalo prakticky od nuly. Oba celky však čekaly spíše na chybu soupeře. Velká možnost přišla až v 78. minutě, avšak osamocený Tadič nedokázal zamířit přesně. Domácí se poté překvapivě nadechli k závěrečnému tlaku a v 84. minutě se lámal chleba. Duplan se uvolnil a jeho následný centr našel osamoceného Van Der Guna. Jeho tvrdá hlavička poslala Utrecht do vedení a stadion byl rázem na nohou.

Neuběhlo navíc mnoho a domácí mohli slavit. Běžela 89. minuta, když se k míči dostal Gerndt. Prokličkoval se skrze obranu a šikovnou střelou poslal minutu před koncem domácí do dvoubrankového vedení 3:1, které také znamenalo konečný stav.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Oba tymy uz chteji vyhrat, kvalita je na strasne hostu, velkou roli ovsem hraje i domaci prostredi... hmm zrejme tesna vyhra domacich - 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

perlicka z preview: "Pokroky už ale dělá Jakob Mulenga, který po přetržení křížového vazu dělá velké pokroky"

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

van der gun je borec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele