základní část, 22. kolo
18.02.2012 19:45 CET
1 : 4
(1:0)

Reportáž

BV De Graafschap - VVV Venlo 1:4

De Graafschap opět nezvládl své utkání a v jenom z klíčových soubojů v boji o záchranu doma podlehl vysoko 1:4 VVV Venlo.

Začátek utkání patřil domácímu celku. Ten si hned ve 4. minutě dokázal vypracovat slibnou příležitost. Aktivní Poepon našel výborným centrem nabíhajícího Nenada Sreckoviče. Ten však v klíčovém momentu nedokázal míč správně usměrnit a brzká změna stavu se nekonala. O necelých devět minut později však bylo v řadách domácích veselo. Ve 13. minutě našel Yuri Rose svým centrem osamoceného Poepona, který nezaváhal a přesnou ranou poslal domácí do vedení. VVV mohlo rychle srovnat, ovšem o dvě minuty později neměl správně seřízená mířidla Ziguy Badibanga.

První poločas tedy patřil domácímu celku a vše nasvědčovalo tomu, že BV bude usilovat o plný bodový zisk. Opak byl však pravdou a do druhé půle naskočily naprosto rozdílné celky. Hostující Venlo začalo aktivně dorážet a v 50. minutě bylo srovnáno. Zásluhu na tom měl Holla, který tváří v tvář domácímu brankáři zachoval chladnou hlavu a technickou ranou srovnal. O dvě minuty později se váha štěstěny a radosti naplno otočila. Obránce domácích Jan-Paul Saeijs neodhadl správně centr mířící do pokutového území a minul míč, který našel volného Yoshidu. Ten se zakončením neměl problém a hlavou poslal Venlo do vedení.

Rychlý obrat srazil De Graafschap na kolena. Neuběhla ani čtvrthodina a bylo ještě hůř. Psala se 65. minuta a ke střele napřáhl hostující Nwofor. Do té se však vložil domácí Van de Pavert a ke vší smůle De Graafschapu změnil směr natolik, že míč zapadl za záda De Wintera v brance BV - 1:3. De Graafschap nakonec začal usilovat o další branku, avšak hlavička Michaela de Leeuwa skončilo jenom v náruči hostujícího brankáře.

Závěrečných deset minut toho moc nenabídlo. Venlo utkání dohrávalo a BV se ztracenou nadějí spíše čekalo na konec. V 81. minutě ovšem přišla poslední akce, která De Graafschap ještě více přibila k zemi. Zpoza pokutového území napřáhl ke střele Michael Uchebo. Jeho však De Winter dokázal vyrazit. Míč si ale naneštěstí pro domácí našel cestu k volnému Berghuisovi, který před odkrytou brankou neměl sebemenší problém upravit skóre na konečných 1:4.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0 vidím to na remízku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele