základní část, 31. kolo
21.04.2012 19:45 CET
2 : 3
(1:2)

Reportáž

BV De Graafschap - Heracles Almelo 2:3

Heracles dokázal s vypětím všech sil porazit De Graafschap a znovu tak stáhnul ztrátu na osmou Rodu na čtyři body.

Vstup do utkání ale hostujícím fotbalistům vůbec nevyšel. De Graafschap je výrazně přehrával, což potvrdil během dvanácté minuty také prvním gólem. V pokutovém území se dostal ke střele El Hassnaoui a míč poslal nechytatelně pod břevno. Tentýž hráč mohl zanedlouho vedení svého celku navýšit, ale trefil pouze tyčku.

Nevyužití této šance jej začalo pořádně mrzet až v osmnácté minutě, kdy se po střele Evertona dostal k dorážce Armenteros a míč s přehledem uklidil do brány. Už zanedlouho se skóre měnilo znovu. Brankáře De Wintera dokázal nadvakrát propálit mladý útočník Ninos Gouriye. Poté tempo hry výrazně opadlo a až do přestávky se hrálo bez výraznějších šancí.

Deset minut po změně stran dokázal Heracles své vedení navýšit už na rozdíl dvou branek. Po přímém kopu Duarteho zakončoval úspěšně hlavou Everton. V další šanci se následně ocitl Armenteros, který mohl definitivně rozhodnout, jenže výborně jej vychytal De Winter. V 78. minutě pak přišla pro hosty velká komplikace. Za naprosto zbytečný faul ve středu hřiště totiž viděl červenou kartu Lerin Duarte.

Početní výhoda domácím fotbalistům sice zprvu příliš nepomohla, nakonec ale přeci jen dokázali snížit. Z penalty se trefil Michael de Leeuw. Závěr utkání pak De Graafschap jednoznačně ovládl a hrozil ze všech nejmožnějších pozic. Heracles navíc musel po druhé žluté kartě Loomse dohrávat pouze v devíti lidech, přesto ale celou situaci zvládl a vybojoval tři body.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele