základní část, 4. kolo
28.08.2011 12:30 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

BV De Graafschap - ADO Den Haag 0:3

ADO konečně zabralo a v důležitém utkání na půdě De Graafschapu dokázalo vstřelit hned tři branky a Den Haag si tak odváží vítězství 3:0.

Utkání začalo opatrně avšak po pár minutách se domácí dostali do tlaku a převážnou část první půle to bylo právě BV kdo diktoval tempo hry. První větší šance přišla tak podle očekávání z kopaček domácích. K volnému přímému kopu se postavil Yuri Rose a svou ranou dokázal hostujícího brankáře řádně prověřit.

S blížícím se koncem poločasu se síly vyrovnali. Byli to však opět domácí, kteří se dostali do šance. Tentokrát se skvěle uvolnil aktivní Rydell Poepon, ale jeho střela mířila těsně nad.

V samotném závěru první půle se do dobré šance dostali konečně i hosté. Po postranní čáře utekl rychlonohý Verhoek a přesným centrem našel osamoceného Radosavljeviče, který přesnou střelou dokázal jedinou šanci ADO zužitkovat a poslal tak Den Haag do vedení.

Druhý poločas začal opět velmi opatrně a zdálo se, že se bude jenom dohrávat. V běžící 77. minutě se však podruhé v utkání provinil domácí Frankel a viděl tak červenou kartu. Hosté tak dostali výhodu přesilové hry a množnost rozhodnout utkání. Sílící tlak Den Haagu avizoval blížící se branku. Ta přišla v 83. minutě, když se Verhoek skvěle uvolnil a parádní ranou zavěsil. Netrvalo však dlouho a bylo pro hostující mnohem veseleji. Tři minuty před koncem řádné hrací doby napřáhl ke střele Van Duinen a stanovil konečné skóre 0:3.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele