základní část, 1. kolo
07.08.2011 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

ADO Den Haag - SBV Vitesse 0:0

Bezbrankovou remízu a celkem nudnou podívanou přinesl očekávaný souboj v Den Haagu, kam zamířilo Vitesse.

Do utkání vstoupil lépe hostující celek. Ten se dokázal do první vážnější šance dostat už v 7. minutě, když se k zahrávání volného přímého kopu postavil Nicky Hofs. Jeho prudká rána ovšem jen těsně minula břevno domácí branky. ADO však nezahálelo a nedlouho na to se dostalo také do slibné šance. Jens Toornstra se z dobré vzdálenosti opřel do míče a svou ranou vylekal hostujícího brankáře. Naneštěstí pro domácí však jeho střela letěla těsně mimo.

Postupem času přebíral domácí celek otěže utkání a tlačil se více do koncovky. S blížícím se koncem prvního poločasu se do dobré šance dostal Charlton Vicento. Jeho dalekonosná rána měla dobré parametry, avšak v posledních okamžicích je ztratila a tak si s ní hostující brankář poradil.

Jak skončil první poločas, tak začal poločas druhý. ADO diktovalo tempo, avšak o šance začínalo být nouze. Velká šance však přišla po centru Wesleyho Verhoeka. Letící míč sklepl Vicento na rozeběhnutého Lexe Immerse, který ihned pálil. Jeho střelu však zablokoval bránící hráč hostujícího celku.

Do konce utkání se již nic zajímavého nestalo, a tak se oba celky rozešli smírně 0:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele