základní část, 22. kolo
18.02.2012 19:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

ADO Den Haag - SBV Excelsior 1:1

Excelsior znovu potvrdil svou dobrou formu z posledních týdnů a na půdě Haagu vybojoval cennou remízu 1:1. Poslednímu De Graafschapu se tak vzdálil už na rozdíl dvou bodů.

První poločas vyšel o poznání lépe domácím fotbalistům, kteří měli po většinu času jasnou převahu, jenže své šance nedokázali proměňovat. Ke gólu byli blízko John Verhoek, Ali Boussaboun i Lex Immers, všichni tři však v zakončení selhali. Skóre se tak poprvé měnilo až v 36. minutě, kdy si nešťastně vstřelil vlastní gól Edwin de Graaf.

Po změně stran přišla velká změna. Excelsior vstoupil do druhého dějství skutečně velmi aktivně a své převahy dokázal velmi brzy využít. Už po čtyřech minutách se krásnou střelou prosadil Roland Alberg. Pro Haag byl inkasovaný gól velkým šokem, ze kterého se nedokázal vzpamatovat.

To Excelsior hrál výborně a v samotném závěru sahal dokonce po výhře. Jako první zahrozil Tim Vincken, který si udělal prostor ke střele, jenže z hranice šestnáctky nemířil přesně. Následně zahrál Alexandar Radosavljević v pokutovém území evidentně rukou, rozhodčí však nic nepostřehl a nechal pokračovat ve hře. I proto nakonec zápas vítěze nepoznal.

Autor: Tomáš Honajzer / vi.nl

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0 je to pro mě trochu neznámá tak jen tipuju

Reagovat
smazaný uživatel

hadam Lalkovic uz bude hrat za ADO ....3:0

Reagovat
smazaný uživatel

hadam spatny tip

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele