základní část, 15. kolo
03.12.2011 19:45 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

ADO Den Haag - NAC Breda 3:0

ADO získalo své první vítězství po 5 zápasech a až překvapivě pohodlně porazilo Bredu rozdílem třídy 3:0. Den Haag se tak bodově dotáhl na svého dnešního soupeře.

Utkání začaly oba týmy velmi opatrně a první šance přišla až ve 13. minutě, kdy centr ze strany prodloužil hostující brankář Jelle ten Rouwelaar pouze k domácímu Toornstramu, který nabil Vicentovi, ale jeho střela šla nad branku. Poté musel být na pozoru i domácí brankář Coutinho, který musel zlikvidovat nejprve pokus Lurlinga a poté mu vypomohl obránce Immers, který hlavou zblokoval střelu Rouwelaara.

V další šanci se objevil opět Vicento. Toornstra vyslal po chybě hostujícího obránce kolmici na nabíhajícího Vicenteho, ten však chybu nepotrestal. Hosté nechtěli být pozadu a tak se ozval Schilder, který vyslal dalekonosnou střelu na branku domácích, ale Coutinho bez problémů střelu pokryl.

Ve 34. minutě se domácí dočkali, když dobře hrající Vicento nasadil Immersovi potupné "jesle" a střelou kolem brankáře Rouwelaara otevřel účet dnešního utkání. Snahu zareagovat na inkasovanou branku měli hosté hned v dalších minutách, ale pokusy Schalka a Jozefzoona byly zablokovány. Po chvilce rozhodčí ukončil první poločas, který skončil 1:0 pro domácí ADO.

Druhý poločas začal ve stejném duchu jako ten první. Oba týmy hrály velmi opatrně, a tak šancí moc nebylo. V 61. minutě se na hřiště dostal Ali Boussaboun a nahradil dobře hrajícího a také prozatimního jediného střelce zápasu Vicenteho. O pět minut později, se ale domácí dočkali dvoubrankového a tak klidného vedení. V 66. minutě se Chery prodral přes hostujícího obránce a svojí přihrávku adresoval na nabíhajícího Toornstra, který se své šance nezalekl a zakončil do míst, kam se brankář hostí nedokázal dostat.

NAC se poté snažilo o snížení, ale Schilder si s míčem moc neporozuměl, a tak bylo po šanci. V 85. minutě padla třetí branka a opět do sítě NAC. Boussaboun vybídl Höchera do jasné šance a ten, ač byl na hřišti pouhých pět minut, zvýšil na 3:0. Konec zápasu patřil hostům z Bredy. Do šance se drali Schilder a Luijckx, ale domácí brankář obě šance zneškodnil a uhájil tak čisté konto. Poté rozhodčí zápas ukončil a domácí ADO se mohlo radovat z konečné výhry 3:0.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele