základní část, 34. kolo
06.05.2012 14:30 CET
3 : 5
(2:2)

Reportáž

ADO Den Haag - BV De Graafschap 3:5

Určitě se nečekalo, že v utkání dvou možná nejhorších ofenzivních celků celé Eredivisie padne v celém kole nejvíce branek a hlavně, žen jich bude osm! Nakonec vyhrál De Graafschap, který chtěl mít jistotu alespoň baráže a potřeboval k tomu, vyhrát, což se mu povedlo. Nakonec si mohl dovolit i prohrát, diváci v Haagu se ovšem na stadionu opravdu museli bavit. Takovou gólovou nadílku od obou týmu znovu asi dlouho neuvidí.

De Graafshap tak skončil sedmnáctý se ziskem 24. bodů a čeká ho baráž, do které půjde v celku dobrém rozpoložení. Den Haag už neměl o co hrát, letos zažil opravdu bídu a nakonec unikl baráži jen o bod, loňský účastník evropských pohárů si jistě své letošní vystoupení představoval jinak. Domácí se hned třikrát dostali do vedení, ovšem soupeř třikrát srovnal a o své výhře rozhodl v druhé polovině druhého dějství.

Den Haag se dostal do vedení v 11. minutě, kdy po přímém volném kopu Tjaronna Cheryho přesně hlavičkoval Charlton Vicento. O tři minuty později bylo srovnáno, když po centru Gila Vermoutha hlavičkoval do vlastní sítě Aleksandar Radosavljevic. Přesně v polovině prvního poločasu znovu vedli domácí, po špatné přihrávce gólmana Yvese De Wintera zakončoval do prázdné branky Lex Immers. Nicméně za necelou minutu bylo znovu srovnáno.

Vermouth poslal milimetrový pas do pokutového území na Michaela de Leeuwa a ten tečí z první nemohl minout. Deset minut po přestávce skóroval podruhé v zápase Immers, jenže přesně po hodině hry ho napodobil de Leeuw a dál též druhou branku v zápase - 3:3. De Graafschap se dostal v zápase poprvé do vedení v 67. minutě, kdy z dvaceti metrů vypálil Vermouth a jeho kroucená střela skončila v pravé šibenici - 3:4. Výsledek zápasu upravil v 78. minutě Soufian El Hassnaoui a dal hostům definitivní klid přízemní ranou z 10. metrů.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele