základní část, 6. kolo
18.09.2010 20:45 CET
2 : 4
(1:1)

Reportáž

Willem II - ADO Den Haag 2:4

Willem II nezvládlo své utkání na domácí půdě a proti Den Haagu prohrálo 2:4.

Domácí naskočili do utkání dobře naladěni. Hned od první minuty bylo znát, že chtějí vyhrát. Velká šance a zároveň první branka přišla v 5. minutě. V té se totiž velice šikovným způsobem uvolnil Maceo Rigters a přesnou střelou otevřel stav utkání. Po většinu prvního poločasu si domácí vedli dobře, avšak hostující ADO se zatáhlo a jejich bránění bylo účinné. S blížícím se koncem poločasu se právě hosté dostávali více do hry. Ve 37. minutě se Den Haag dočkal celkem zaslouženého vyrovnání. Aleksandar Radosavljevič se uvolnil po pravém křídle a povedenou střelou srovnal stav utkání.

Druhý poločas začali opět lépe domácí hráči. Ovšem byli to právě hosté kdo se radovali z celkem brzké branky. Kubík se ve 49. minutě skvěle uvolnil a přízemní střelou strhl vedení na svou stranu. Radost hostů však netrvalo dlouho. O pouhé tři minuty později se domácí vrhli do útoku a díky povedené střele Levčenka srovnali stav utkání na 2:2. Závěr zápasu však patřil hostům. DOmácím jakoby odešly síly a tak se deset minut před koncem mohl radovat znovu Kubík, který sám před brankářem rozhodl o tom, že ADO si dnes odveze 3 body. Výsledek však ještě nebyl konečný. Kosmetickou úpravu dokonal v nastaveném čase Bulykin, která šikovnou střelou stanovil konečné skóre 2:4.

Autor: Petr Zajíc / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele