základní část, 32. kolo
23.04.2011 20:45 CET
2 : 2
(0:0)
Stadión:
De Koel, Venlo

Reportáž

VVV Venlo - SC Heerenveen 2:2

Velmi divoký konec byl k vidění v utkání mezi domácím Venlem a hostujícím Heerenveen. Hosté v něm až v posledních vteřinách duelu zachraňovali alespoň remízu 2:2.

Utkání ve Venlu začalo velice poklidně. Oba celky se dlouho po úvodním hvizdu spíše okopávaly a vyčkávaly na chybu soupeře. Ta ovšem nepřicházela ani na jedné straně, a tak se první poločas obešel bez výraznějších šancí. Druhý poločas tak měl slibovat nejen branky, ale také rozuzlení, kdo že si odveze nějaké ty body.

Hned samotný začátek druhého dějství přinesl branku. Ve 47. minutě se totiž k volnému přímému kopu postavil Vayrynen a skvělou ranou poslal hostující "srdíčka" do vedení. Toto vedení si držela celkem dlouho, ovšem v 56. minutě o něj mohla díky hraní rukou v pokutovém území přijít. Domácí Vujičevič však výhodu pokutového kopu nevyužil.

Domácí postupem času získávali herní převahu a Heerenveen se pouze bránil. V samotném závěru tak tlak domácích dosáhl ohromné intenzity. Odměnou byla 86. minuta a perfektní individuální akce Boymanse, který svou skvělou trefou zařídil srovnání. Boymans o sobě dal vědět ještě o dvě minuty později, když si perfektně naběhl na kolmou přihrávku a další ranou poslal Venlo rázem do vedení.

Heerenven jakoby druhá inkasovaná branka probudila. Hosté se tak začali ihned tlačit do zakončení, avšak zdálo se, že mají už jen velmi krátký čas. V nastaveném čase se však před brankou Venla urodila velká šance, když se k míči po přímém kopu Philipa Haglunda dostal Bas Dost. Ten se ve velmi blízké vzdálenosti k brance perfektně zorientoval a lehkou tečí stanovil konečný stav 2:2.

Autor: Petr Zajíc / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele