základní část, 14. kolo
14.11.2010 14:30 CET
1 : 5
(0:2)
Stadión:
De Koel, Venlo

Reportáž

VVV Venlo - SBV Vitesse 1:5

Vitesse přijelo na půdu Venla a v důležitém duelu dokázalo zvítězit vysoko 5:1.

Hostující celek chtěl v zápase s předposledním Venlem zvítězit. Jenom tak mohl totiž svému pronásledovateli utéci. Svůj cíl začali hosté naplňovat již v 11. minutě. V té se totiž uvolnil Aissati a přistrčil míč volnému Pluimovi. Ten neváhal a lehkou kličkou obešel bránícího hráče a následnou tvrdou ranou otevřel stav utkání.

Domácí, zaskočeni touto skutečností, prakticky přestali hrát. Hosté útočili a o dvacet minut později přišla zasloužená odměna. Na přesný míč Davyho Proppera si naběhl osamocený Julian Jenner a přesným pokusem překonal padajícího brankáře - 0:2.

Venlo první poločas nezvládlo a mělo druhý na nápravu. V tom se oba celky spíše oťukávaly, a tak se hra přenesla prakticky až k samotnému závěru. Na řadu přišla 77. minuta a nepříjemný faul hostujícího Buttnera na Musa. Rozhodčí nařídil pokutový kop, ke kterému se postavil Boymans. Jeho tvrdá rána vykřesala naději na zvrat.

Uběhlo ovšem pouhých osm minut a hosté tlak domácích zničili. Přesnou střelou se totiž prezentoval Pedersen a zvýšil na 1:3. Netrvalo však dlouho a Vitesse opět skórovalo. O pouhou minutu později se totiž k míči dostal opět Pedersen a svou druhou brankou v krátké chvíli svýšil náskok už na tři branky.

Krutý osud domácích zpečetil v 89. minutě ještě Aissati, který si naběhl na přesný centr ze strany a šikovnou střelou stanovil konečné vítězství SBV Vitesse v poměru 1:5.

Autor: Petr Zajíc / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele