základní část, 17. kolo
14.12.2010 20:00 CET
0 : 4
(0:3)
Stadión:
De Koel, Venlo

Reportáž

VVV Venlo - Roda JC 0:4

Roda splnila roli favorita a ve Venlu vyhrála jssně 4:0. VVV tak nedokázalo potvrdit vydřený bod z Almela a na vině je mizerný vstup do utkání, které bylo rozhodnuto již po třiceti minutách...

Hosté začali ve velkém stylu a do vedení šli již ve třetí minutě, Junker našel Janssena a ten uklidil míč ke vzdálenější tyči - 0:1.

Venlo nepůsobilo nebezpečným dojmem a od 22. minuty muselo dotahovat dvoubrankové manko. Krásnou individuální akcí se prezentoval Delorge, který se zbavil svého strážce a z 25 metrů přehodil brankáře Begoise - 0:2.

A o osm minut později bylo prakticky rozhodnuto. Znovu u toho bylo Delorge, ten tentokráte centroval a do listiny střelců se zapsal Junker - 0:3.

Venlo se probudilo až před odchodem do kabin. To hlavičkoval Musa a míč z brankové čáry odvracel Hempte. Další velkou šanci pak měl Boymans, který se řídil sám na Tytona, ale hostující brankář mu rozvlnit síť nedovolil.

Konečnou podobu výsledku pak dala 80. minuta, podruhé se mezi střelce zapsal Junker, který podobně jako Delorge přehodil Begoise, i když to měl o něco snazší.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 5

Reagovat
fantomas

Maaads!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele